Sour cream & onion stænger
BAGVæRK

Sour cream & onion stænger

Cremefraiche og forårsløg giver god smag i disse salte stænger – prøv dem i stedet for den færdigkøbte udgave, og prøv dig frem med andre krydderier og krydderurter.
  • 4 Personer

Ingredienser

200 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 stk. forårsløg
1 tsk. salt
tsk. hvidvinseddike (kan udelades)
tsk. friskkværnet peber
100 g cremefraiche 18% eller fromage frais
25 g olivenolie
1 tsk. hvidvinseddike

Sådan gør du

  1. 1
    Tænd ovnen på 180 C / 160 C varmluft.
  2. 2
    Ælt alle ingredienserne sammen i en skål til dejen er glat og sammenhængende.
  3. 3
    Rul dejen ud til en tykkelse på 3 mm, læg den på en bageplade beklædt med bagepapir og skær den i 1 cm brede stænger.
  4. 4
    Bag stængerne i ca. 15 min. til de er faste og begynder at blive gyldne.