Hasselbackkartofler i airfryer
AFTENSMAD

Hasselbackkartofler i airfryer

Brug lidt tid på at snitte kartoflerne, og lad airfryeren gøre resten af arbejdet. Opskriften er fra Casper Sobczyks kogebog 100 airfryeropskrifter
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk kartofler mellemstore
2 spsk. olivenolie
2 tsk. salt
0.5 tsk. sort peber
0.25 tsk. hvidløgspulver
2 spsk. smeltet smør
2 spsk. finthakket persille

Sådan gør du

  1. 1
    Begynd din tilberedning ved at gøre kartoflerne klar til airfryeren. Vask dem i vand, dup dem tørre med papir/viskestykke. Sæt derefter din airfryer på 177 grader.
  2. 2
    Skær kartoflerne i tynde skiver, snittene skal være cirka en halv centimeter fra hinanden, men skær ikke hele vejen igennem.
  3. 3
    Vend kartoflerne i olivenolie – krydr dem derefter med salt, peber og hvidløgspulver.
  4. 4
    Læg dine kartofler i madkurven fra din airfryer og giv hele omgangen en halv time ved de 177 grader.
  5. 5
    Når den halve time er gået, tager du kartoflerne ud for at pensle dem med smeltet smør, hvorefter du steger dem i yderligere 10 minutter, stadig ved 177 grader.
  6. 6
    Afslut din tilberedning ved at pynte hasselbackkartoflerne med finthakket persille. Velbekomme!